Humanitarna priredba u Vasinoj školi

Kategorija: Početna Objavljeno sreda, 11 jun 2014 Autor Super User

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Đaci i nastavnici OŠ „Vasa Živković“ organizovali su u svojoj školi humanitarnu priredbu. Na ovaj način proslavili su Dan škole i prikupili novac kako bi pomogli ljudima iz poplavljenih područja.

Priredba povodom obeležavanja Dana škole „Vasa Živković“ prošlog meseca je odložena zbog poplava koje su zadesile našu zemlju. Zbog toga su danas đaci i nastavnici pripremili bogat kulturni program i odlučili da pomognu ljudima iz poplavljenih područja. Oni su pripremili kutiju u koju su roditelji dolazeći na priredbu ubacivali novac.

 

- Odlučili da priredbu koja je trebalo da bude izvedena na Dan škole odložimo i da bude humanitarnog karaktera. To smo svi zajedno rešili da na taj način pomognemo našem ugroženom narodu. Mi smo obavestili i decu i roditelje da ko želi može novčano da pomogne, a mi ćemo novac uplatiti na žiro račun. Deci je sama ta humanitarna ideja važna, jer vole da pomognu, rekla je Aleksandra Mrdak, direktorka OŠ „Vasa Živković“.

Novac prikupljen na priredbi biće uplaćen na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć poplavljenim područjima. Roditelji koji su se odazvali ovoj humanoj akciji dobili su zahvalnice učenika OŠ „Vasa Živković“.

embed video plugin powered by Union Development
Pogodaka: 1210