Снежана Живановић

Kategorija: Zaposleni
Objavljeno subota, 07 jun 2014
Autor Super User

snezanaRođena Barašević. U ovoj školi radi od 1988. godine. Završila Pedagošku akademiju u Vršcu i dobila zvanje nastavnika razredne nastave. Ipak više voli onaj starinski naziv-učiteljica. Za sebe kaže da je tradicionalna jer poštuje red, rad i disciplinu, ali vodi računa o potrebama svojih đaka, prilagođavajuci metode i načine rada njihovim sposobnostima. Očekuje od svojih učenika uvažavanje i poštovanje autoriteta, ali istovremeno uvažava njihove ličnosti. Prati ih s majčinskom brigom na njihovom žiovotnom putu, oživljavajuci svaku generaciju kao "svoju decu". 2005. dobila nagradu "najbolji učitelj", ali su joj najvece nagrade uspesi đaka i topli osmesi na njihovim licima. 

Ирена Мирковић

Kategorija: Zaposleni
Objavljeno subota, 07 jun 2014
Autor Super User

irenaProfesor razredne nastave, rođena 25.03.1964. godine u Pančevu. Pedagošku akademiju za obrazovanje nastavnika razredne nastave završila u Beogradu 1985. godine. 2005 godine diplomurala na Učiteljskom fakultetu u Leposaviću. U OŠ "Vasa Živković" radi dvadeset godina. Školske 2005/2006 dobila priznanje "Najbolji učitelj".
U svom radu se zalaže da deca iz škole ponesu znanje i dobro vaspitanje. Poštuje i voli tradicionalne vrednosti. Svoje đake uči poštovanju licnosti i da je drugarstvo svetinja. Predaje građansko vaspitanje i izborni predmet Narodna tradicija.

Драгана Филиповић

Kategorija: Zaposleni
Objavljeno subota, 07 jun 2014
Autor Super User

dragana2PROFESOR RAZREDNE NASTAVE
Rodena 1965 godine u Starčevu.Osnovnu školu završila u Omoljici , a srednju i višu Pedagošku u Beogradu. Diplomirala na univerzitetu u Novom Sadu,Učiteljski fakultet u Somboru 2005 godine. U prosveti zapo- lena 17 godina , a u OŠ „ Vasa Živković„ 16 godina i izvela cetiri generacije ucenika.
RADNO ISKUSTVO :
Radila na odredeno radno vreme u više osnovnih škola :
• Isidora Sekulic – u Pancevu
• Braca Petrov – u Pancevu
• Goce Delcev -u Jabuci
• Moše Pijade - u Ivanovu ( gde sam u madarskim kombinovanim odelenjima predavala srpski jezik kao jezik društvene sredine)
• Sveti Sava – u Pancevu
Učiteljski poziv sam izabrala u ranom detinstvu . Volim decu i svaki dan proveden u njihovom društvu je poseban , dinamican, drugaciji , a svaka generacija ucenika je novi izazov za mene.
Aktivan sam clan Udruženja ucitelja Pancevo i ucesnik mnogobrojnih akcija u njihovoj organizaciji.

Драгослава Гашпар

Kategorija: Zaposleni
Objavljeno subota, 07 jun 2014
Autor Super User

dragoslavaRodena sam 1958. godine u Crepaji, tu sam završila osnovno školovanje, zatim Kovacicku gimnaziju pa Višu školu za socijalne radnike u Beogradu. Cekajuci zaposlenje, opredelila sam se za uciteljski poziv. Tako sam u Vršcu završila Pedagošku akademiju i nosim zvanje nastavnik razredne nestave. Zaposlila sam se u OŠ"Vasa Živkovic", u Pancevu 1987 godine . Dobila sam priznanje uspešnog ucitelja 2003. Bila sam ucesnik raznih seminara u cilju strucnog usavršavanja. Pored casova redovne nastave, bavim se raznim aktivnostima i vodim saobracajnu sekciju.

Весна Лујанов-Писарев

Kategorija: Zaposleni
Objavljeno subota, 07 jun 2014
Autor Super User

Lujanov-Pisarev-Vesna